Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Ο Τσίπρας, οι Πλημμύρες του 2015 και οι Πυρκαγιές του 2017


Αποζημιώσεις και …… διάφορα άλλα αποφάσισαν ο κος Τσίπρας και η παρέα του, μετά την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Αποζημιώσεις είχε υποσχεθεί άμεσα και μετά τις πλημμύρες τον Οκτώβρη του 2015 όταν η Αγίου Νικόλαου στην Βάρδα είχε μετατραπεί σε ποτάμι. Τότε σπίτια και υπόγεια και καταστήματα πλημμύρισαν και πολλοί έπαθαν μεγάλες ζημιές. Ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης είχε υποστεί την βίαια πτώση υπερμεγέθους ατμοσφαιρικής κατακρήμνισης με συνέπειες στον αστικό και γεωργοκτηνοτροφικό ιστό. Ο γράφων είδε τα νερά να φτάνουν στα 55 εκατοστά στο υπνοδωμάτιο του.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά καμία αποζημίωση δεν έχει φτάσει στην Αγίου Νικόλαου.
                                   
Όσον αφόρα την παρουσία του κου Τσίπρα στις περιοχές των πυρκαγιών, αυτή έλαβε χώρα μετά το περάς των πυρκαγιών, πέταξε πάνω από τις καμένες εκτάσεις για να …. τις επαληθεύσει. Τι μπορεί να κάνει κάποιος πάνω από τα καμένα; Να πετάξει σποράκια για φύτευμα;;;

Και βεβαίως συνέκρινε τον αριθμό των καμένων στρεμμάτων με τα καμένα του 2009 και σύμφωνα με κάποια σαιτ είπε και ψέματα. Μικροπρέπειες και λαϊκισμός.

Αν είσαι ηγέτης και δεν είσαι μέσα στο στρατηγείο όταν συμβαίνει, χωρίς να παρεμβαίνεις, με παρουσία ώστε απλά να παρατηρείς και να αποκτήσεις εικόνα του που χωλαίνει το όλο πράγμα ώστε μετά να μπορείς να καταλαβαίνεις αυτά που σου λένε και να μπορείς να πάρεις αποφάσεις, τότε δεν είσαι ηγέτης.

Είσαι απλά πολιτικάντης που απλά κάνεις αυτό που λέμε επικοινωνιακή διαχείριση.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου